S.C. PROIECT COST INVEST S.R.L.

Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/17167/2007

Cod Identificare Fiscala: 22410192
Cod IBAN: RO37 BTRL 0470 1202 G946 96XX
Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon, Agentia Dristor, Bucuresti

Adresa: BUCURESTI, Sector 3, Aleea Barajul Dunarii Nr.4
Numar de contact
0770-712-507
office@proiectinvest.ro

Pentru a discuta asupra unor posibile colaborari sau obtinerea unei oferte estimative de consultanta, va rugam sa ne transmiteti mesajul prin formularul de contact.
Transferati rapid datele proiectului (fisiere de pana la 2 GB) folosind serviciul oferit de Fastupload.ro.

Oferta de pret comunicata cuprinde toate taxele?

Oferta de pret comunicata pe fiecare categorie de servicii prestate este cea finala, valoare cu toate taxele incluse, firma nu este platitoare de TVA.

Cum primesc documentatia tehnico-economica?

Conform termeni contractuali, documentatia elaborata de expertii S.C. PROIECT COST INVEST S.R.L. se va transmite pe adresa de email a clientului specificata in contractul cadru de prestari servicii. In cazuri exprese, documentatia se poate printa in 1, 2 exemplare si se poate asigura serviciul de transport prin firma de curierat la adresa specificata de client, numai dupa efectuarea platii conform contract.

De ce o estimare a serviciilor prestate?

In general, proiectele de investitii sunt prezentate in diferite faze de proiectare, fapt ce determina un grad mai scazut sau ridicat de detaliere a informatiilor prezentate. Pentru a presta serviciile contractate in termenii agreati cu clientul, se aloca o durata de timp adecvata si o implicare suficienta de personal si resurse pentru indeplinirea sarcinilor. Toate programele / softurile folosite sunt licentiate, deasemenea personalul implicat este competent profesional pentru a finaliza cu succes sarcinile de lucru. In urma analizei proiectului si a sarcinilor ce se impun, onorariul serviciilor prestate se transmite catre client si va reprezenta pretul final alocat proiectului conform termeni contractuali.

Pentru serviciile prestate se emite factura fiscala?

Pentru toate serviciile de proiectare prestate se incheie un contract de prestari servicii intre clientul persoana fizica sau persoana juridica si firma S.C. PROIECT COST INVEST S.R.L.. Pentru toate serviciile prestate se emite factura fiscala.

Putem incheia o colaborare pe termen lung sau pentru mai multe proiecte?

In baza incheierii unui acord cadru de prestari servicii de proiectare, clientul se asigura ca proiectele derulate cu firma S.C. PROIECT COST INVEST S.R.L. se  vor finaliza cu succes in termenii contractuali conveniti de comun acord, tinand cont de buget, timp si durata.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar telefon

Subiectul

Mesaj